AkU DaN dUnIaKu

FiZaSyAmImAn

Search This Blog

Followers

Sunday, April 3, 2011

saloon rambut iman

pengumuman ok..anak saya iman dah buka saloon rambut kat dalam rumah saya..so saper2 yang nak potong rambut, basuh rambut ker boleh datang ok kat rumah saya di presint 11...harga menjimatkan..hahaha


antara servis yang ditawarkan - basuh rambut




urut kepala...pasti ok punyer
p/s: datanglah beramai2 ok....pasti memuaskan hati anda....

cik suami yang xsabar nak p melancong


ho ho..gambar kat bawah adalah gambar cik suami yang beria2 suruh saya siapkan beg untuk p langkawi..padahal lagi 2 minggu ok..saya ulang 2 minggu..sebagai isteri yang solehah sayapun siapkanlah beg untuk ke langkawitu..lepas jer saya siapkan beg dia ngan cik man pun aper lagi dok usunglah ke hulu ke hilir beg tu..cam budak2..selalu dia akan kutuk2 saya biler saya siap beg balik kampung awal2 ni dia plak....




sanggup tu beli beg baru semata mata nak ke langkawi



beg yang telah siap di isi baju walaupun lagi 2 minggu baru nak p..adoi


pstttttttttt macam model iklan beg x???haha

makeover kedua......


huhu..sebenarnyer xder idea aper nak tulis arini...tp still ingin kongsi sesuatu ngan kawan2...erm...saya n en suami telah meng makeover rumah sekali lagi....tapi just tukar sofa jer kerana sofa lama dah uzur....cakap pasal rumah mula2 saya n en suami ke kedai lain di bangi n berkenan satu sofa ni..memng cantiklah...macam kat rumah orang kaya2 beb..tapi harga xlah beribu2pun..just rm1700...so dengan laju nyer kami bayar duit booked rm50 ok cz owner kedai kater xper boleh bagi balik kalau xjadi ambil..then merayau2 lagi kat kajang...jumpa satu saofa ni...xlah secantik sofa yang pertama jumpa td but lebih save n besar so kamipun comfirmlah ambil sofa kdua ni.. n bayar rm1700 with rak tv n percuma meja sisi....so sofa nilah yang kami akan pakai sehingga rosak ok......layan


ni macam dah ok



ni plak macam xok..huhu