AkU DaN dUnIaKu

FiZaSyAmImAn

Search This Blog

Followers

Sunday, April 12, 2009

gambar aku dalam paper sinar ...terlebih sudah

pengumuman aku telah popular sekejap walaupun citerni sudah lama...tapi nak berlagak punyer pasal aku masukkan juga citerni...tolong insaf jer fiza....wah wah...ampun....

gambar aku yang berbaju ungu dan bertudung putih sebelah yang pakai baju pink line kedua yer...aku telah memenangi hadiah dari sinar..hah hah hadiah nyer...baju t,pelekat kereta,poskad,n penghalang cahaya lekat kereta...

wasup....

hu hu..azam tercapaiah kononni...entah2 dua tiga hari nanti sama gak cam dulu...kosong dan berhabuk jer blogni.apa2pun sila tepuk tangan wat saya yer..azamni...erm...nak citer pasal iman...semalam aku macam xpercaya...betul ker tak hero akuni....ke mamai...mana xnyer minum 2botol sekaligus...huh....250ml yer...banyaktu...bubur nasi yang aku wat segenggamtupun habis.....padahal mama diani bukan tau masakpun....xper mama iman xkisah...nanti iman dah pandai nanti taulah macammana iman memilih...tunggulah...hah hah entah2tu yang anak aku cakap dalam hati...layan jerlah...cuti dua hari cmbiasa just p pasar malam n p PKNS beli penyembur air supaya senang nak basuh berak iman...dah makan mcm2 berakpu ada sedikit wangi cikit....la la....sdah tidak boleh pakai tisu basah lagi...nampak pulak baju kemeja pink ungu..lantas terus membeli untuk my sayang..guna duit OT lah katakan....baju Spa Q saya tolong abaikan....sayang punyer pasallah katakan...ermmm...hari ni my staff adah cuti cz dia bleeding lagi...hope semuanya ok....amin...sabar yer adah...jaga diri n banyakkan berehat...so dia cuti 3 hari...tinggalah aku n wawa jer kat unitni........