AkU DaN dUnIaKu

FiZaSyAmImAn

Search This Blog

Followers

Monday, October 18, 2010

baju raya haji saya

dipertontonkan baju raya haji saya pada tahun ini.heheh

auw..adakah saya akan kelihatan cantik memakai baju ini....????sila jangan muntah darah yer...hehe

hari annvsry perkahwinan saya yang ke3

erm pejam celik pejam celik dah masuk 3 tahun usia perkahwinan saya dengan en husband saya...erm kali ni saya bagi en husband saya kasut kasual n en husband juga mengahdiahkan kasut wat saya..kasut dari esarli jer...saya xminta yang mahal2 yer..tiba2 hati ini teringin memakai wedge walaupun saya ni jenis yang xpandai memakai kasut tinggi..tapi kawan2 saya cakap pakai wedges xrasa cam pakai kasut tinggi so saya pun trylah...hasilnyer saya masih terpeleot ketika memakainyer...aduh rasa nak patah kaki saya..erm selain tu kami sambut annvsry dengan makan2 kat charles junior di mines....itu adalah permintaan suami yang teringin makan kat situ..oklah burger dia pun besar tapi still xcukup bagi saya yang bertangki besar ni...hehe

thanks sayang cz bagi kasut yang macam kasut terompah ni..aduh

iman yang suka bergaya

jom kawan2 saya bawak jalan2 naik motor....


cikman bersama jam dan cermin mata raksaksa dia

romeo xsaya?

ustaz muhammad iman danial

gambar ni ditangkap ketika ustaz muhammad iman danial sedang menjadi imam ketika saya sembahyang maghrib...abaikan ustaz yang tak pakai baju tu yer..alahai xkusyuk mama sembanhyang cikman oi..aper2pun saya syukur dan gembira tengok dia sembahyang..semoga dia menjadi insan yang berguna n baik..jgn ikut cam mama yer..he he


anak saya dah besar..dah boleh jadi imam saya lagi


ngan abah diapun dia jadi imam