AkU DaN dUnIaKu

FiZaSyAmImAn

Search This Blog

Followers

Tuesday, August 5, 2008

kEjER pArT TiMe



nilah kejer part time aku n husbandd...jadi mascot untuk digi.................he heh

MaKaN JeR KeJeR AkU





selain daripada kejer kitorang kat sini suka betul p sambut birthday atau aper2lah....for sure makan kat pkns.................walaupun kopak duit tapi janji kenyang........hidup BKP

KuRsUs iNdUkSi kHuSuS.......




biasa jer....boring cz wat kat dalam agensi ni jer.....

KuRsUs iNdUkSi uMuM





spti yang korang tau akuni kan kuli goment so terpaksalah aku p kursus2 yang wat aku mals sangat nak p...nak wat camna...untuk lulus punya pasal terpaksalah aku p juga n terpaksa tinggalkan husband aku sorang2 kat rumah...walaupun ada satu kursus tu masa aku baru lepas kahwin.arghhhhhhh kesian kan....tapi kursus ni relax cikit cz aku tengah pregnant....just sakit kepala masa nak kena wat assignment jer.

BuLaN MaDu???????




kitorang xpi mana2pun untuk p bulan madu...just p genting.tupun lepas aku balik dari kursus...lagipun tu jer yang mampu...aper2pun kira bulan madu jugalahkan...enjoy sangat.........

MaJlIs kAhWiN KaT RuMaH HuSbAnD KiTeR





ni plak serba sedikit majlis kahwin belah husband kiter...belah kiter biru cz kiter orang kuat umno (saje jer nak bagi husband kiter marah) n belahhusband kiter warna hijau cz orang kuat pas...heh heh...ye ker sayang??????tu kena tanya dialah...kuing kuing kuing.

MaJlIs kAhWiN KaT RuMaH KiTeR




kiter juga nak kaongsi ngan korang2 semua detik2 bahagia perkahwinan kiter pada 15hb 10 2007.saje xtau nak masukkan citer apa.layan jelah yer...heh heh

WaKtU KiTeR KaHwIn




kiter sebenarnya nak kongsi saat2 masa kiter akad nikah dulu pada 14hb 10 2007.Waktutu hujan lebat sangat.masa tu kiter risau kalau jadi apa2 kat tunang kiter dalam perjalanantu.almaklumlah waktu raya kereta mesti banyakkan.dahlah lambat sampai.mau xrisau.walau aperpun Kalau korang nak tahu saat2 tulah yang paling bahagia wat kiter.Selama 8 tahun kami bercinta, dari form 4 sampai sekarang........dah tempoh macam2 halangan macam dalam citer sembilu tu... akhirnya...............kami dapat bersama juga.Kiter bersyukur n happy sangat.Semoga korang semuapun akan bahagia macam kiterkan........amin.thanks semua cz bahagiakan kiter.....

saje nak testing

saje nak testing n belajar wat blog sendiri