AkU DaN dUnIaKu

FiZaSyAmImAn

Search This Blog

Followers

Sunday, April 10, 2011

jatuh...kebabooooooooooooooooomm


jatuh...hari ni aku nak citer pasal jatuh..jatuh???korang semua mesti selalu pernah jatuhkan...aduh aku nak citer sikitlah pasal pengalaman aku jatuh..aku ni kiranyer boleh dianggap minah jatuhlah..mana taknyer dengan pasal selipar jepun n jalan atas tanah rata pun boleh jatuh..ap kes..akupun xtau lah nak citer....dulu aku masa kecik2 family aku cakap kaki aku ni memang xkuat..yolah jalanpun lambat sampai mak aku umbun2 kat lutut akulah...ketuk ngan tempurunglah bagi kuat..aduuh....ops haritu aku p pasar malam kat bangi ngan husband aku..aku folow jer kat mana dia lalu...almaklumlah gelap....dia lepas tapi sampai aku..kebabooommmm..jatuh bagai nangka busuk..korang rasa xgegarannyer??malam sabtu ok????x????ooo itu maknernyer aku masih dikategorikan sebagai kurus...mak jatuh duduk ok....nak cover malu punyer pasal...hoho...biler i tanya husbang i dia xtaupun i jatuh....memang lah best cz dia xnampak tapi touching plak cz i cakap sampai hati abang...ayang jatuhpun xsedar tau...sakit kaki...xboleh jalan..slow2lah..entah2 akalu ayang kena langgarpun xsedar...ayat luahan perasaan ok...biler nampak makanan jer terus kaki ok...hehe.....lagi satu nak citer akakni memang xboleh pakai kasut tumit tinggi..asyik terpeleot jer...(paham xterpeleot)faham2 jerlah yer...why???akak pun teringin nak melaram ok...cz kasut tinggi2 semua cantik...ni pakai kasut macam makcik2 jer....hoho....


masa pregnt pun selalu jatuh..mujur anak i ok..huhu..iman sorry ...terima lah seadanyer mak ko yang selalu jatuh ni.....nak buat macamana....


pagi ni kat opis sambil lenggang kangkung cam model i boleh nak terjatuh ok....cover2 tutup muka....dalam pantry pakat gelak sorang2...aduiiii