AkU DaN dUnIaKu

FiZaSyAmImAn

Search This Blog

Followers

Tuesday, March 15, 2011

citer basi dah..............

walaupun citer ni sebenarnyer berlaku 19/02 yang lepas tapi sayer nak kongsi cikit ngan kawan2 tentang memori tu...tarikh tu adalah tarikh ulangtahun perkenalan saya ngan encik suami yang ker 11thn..erm saya kenal ngan encik suami dari sekolah lagi..tingkatan 4.kami couple dari dulu sampai sekarang..walaupun dah kahwin...walaupun encik suami bukanlah orang yang romantik buat saya dan saya mengimpikan suami yang romantik tapi saya bangga memiliki dia cz dia jenis yang xcepat melatah...tulah sebabnyer kami masih mampu bertahan sampai sekarang...dan saya harap sampai biler2..kami ni memng jenis yang suka sambut hari ulanthn camni...walapun simple2..just makan kecil2 n tukar hadiah...
contoh cam ulangtahun couple - 19/02/2000
ulangtahun merisik - 18/02/2006
ulangtahun bertunang - 04/03/2006
ulangtahun nikah - 14/10/2007
ulangtahun kahwin - 15 & 16/10/2007
berikut kat bawah sekitar sambutan ulantahun couple kitorang baru2 ni

acara makan2 secara kecil kecilan

kek dari encik suami

sesi potong memotong





pencarian botol susu free BPA



berikutan daripada berita yang kerajaan akan mengharamkan botol susu yang mengandungi BPA jadi malam ini saya akan ke alamanda untuk mencari botol susu yang tidak mengandungi BPA....macammana saya nak kesan botol susu itu bebas daripada BPA....jangan tanya..sayapun xtau..hehe...yang saya tahu lepas cari kat google saya jumpa ini sebagai panduan..betul ker x saya xtau ok....








langkawi............... saya datang

hoho...erm sebab xlama lagi saya akan dapat duit kwsp so saya dah berjanji dengan anak saya yang saya akan bawa dia merasa naik kapal terbang..tu janji saya masa pertama kali saya naik kapal terbang p kursus dulu...alhamdulillah akhirnyer saya dapat juga tunaikan hajat anak saya tu..untuk cik suami tersayang plak saya dan diah dah lama plan nak p langkawi..dari sebelum kahwin sampailah dah kahwin....kononnyer nak p bulan madu kat sana tapi terpaksa dibatalkan cz xberkemampuan dulu....kami akan p pada 15-17hb 4 ni..aper lambat lagi..ho ho..memanglah sebulan lagi tapi semua dah ready ok..excited punyer pasal....kami akan p dan balik naik mas

tinggal 3 hari 2 malam di hotel helang

huhu excited giler..semoga semuanyer berjalan lancar nanti dan saya dapat gembirakan suami dan anak2 saya....

oh ader citer disebaliknyer..kakak saya plan nak bawa makabah saya sekali n makabah mertua saya ke langkawi tapi sebab abah saya xnak jadi semua tu terpaksa dibatalkan..maka terpaksalah ikut plan lama....pergi bertiga jer...aper2pun makabah nanti adik beli sesuatu ok....