AkU DaN dUnIaKu

FiZaSyAmImAn

Search This Blog

Followers

Wednesday, March 23, 2011

demi anak tercinta kau sanggup bergolok gadai......ayat cam ibu n isteri mithali gitu..

demi keselamatan dan kesihatan anak aku sorang tu ...dan sayang punyer pasal mahalpun xperlah....so nak dekat rm 90 jugalah duit saya ngan cik suami terbang hanya untuk 1 botol susu dan 1 botol air dia yang free BPA...

terpisah juga kami akhirnyer...jgn diucap selamat tinggal...jgn kau ucap selamat tinggal.....hoho

erm sedih gaklah tajuk tu kan....ari isnin aritu maka terpisahlah kami berenam....xder lagi riuh rendah macam selalu....xder lagi kutuk mengutuk macam dulu....xder lagi petua2 yang diberikan...xder lagi sambung2 nyanyi....wargh....semua dah xder...tapi nanti kalau kitorang buat jahat join tau...nanti buat port luck lagi nyer..janji tau....erm oklah..tabahkan hati heheh....hidup ni perlu diteruskan...hidup kan sentiasa berubah2..ewah....memori daun pisang....cam lagu dangdut tu...aper2pun kiter semua tetap kawan kan....bak kata orang muda2 jauh dimata dekat di hati.....


kawan2 saya nak nasyid ni..siler tgn tu wat cam org nak nyanyi nasyid ok


kan ku utus kan salam ingatanku..
dalam doa tulus ku sepanjang waktu...
Ya Allah tabahkan hati hambamu........
Di atas perpisahan ini....

wuargh nak nangis

mengosongkan duit kwsp ho ho



huh penat den...makin gemuk tau tak..mana tak nyer asyik makan jer...cik suamilah..asyik2 meracun aku p makan besar2....tengok perutpun dah besar tau..p kejer ari selasa aritu baju yang aku baru beli dan pakai sekali dah tak muat...rasa nak pengsan biler tengok size baju tu..saiz M ok....diulangi size M.habis lepas ni aku nak pakai size aper wei...xkan size L plak...huhu....layan jerlah aksi2 menambah lemak kami bertiga.......


sesi pertama domino's pizza 3 ok yang size sederhana utk 2 perut






sesi kedua juga untuk 2 perut




sesi ketiga juga untuk 2 perut