AkU DaN dUnIaKu

FiZaSyAmImAn

Search This Blog

Followers

Monday, October 18, 2010

baju raya haji saya

dipertontonkan baju raya haji saya pada tahun ini.heheh

auw..adakah saya akan kelihatan cantik memakai baju ini....????sila jangan muntah darah yer...hehe

hari annvsry perkahwinan saya yang ke3

erm pejam celik pejam celik dah masuk 3 tahun usia perkahwinan saya dengan en husband saya...erm kali ni saya bagi en husband saya kasut kasual n en husband juga mengahdiahkan kasut wat saya..kasut dari esarli jer...saya xminta yang mahal2 yer..tiba2 hati ini teringin memakai wedge walaupun saya ni jenis yang xpandai memakai kasut tinggi..tapi kawan2 saya cakap pakai wedges xrasa cam pakai kasut tinggi so saya pun trylah...hasilnyer saya masih terpeleot ketika memakainyer...aduh rasa nak patah kaki saya..erm selain tu kami sambut annvsry dengan makan2 kat charles junior di mines....itu adalah permintaan suami yang teringin makan kat situ..oklah burger dia pun besar tapi still xcukup bagi saya yang bertangki besar ni...hehe

thanks sayang cz bagi kasut yang macam kasut terompah ni..aduh

iman yang suka bergaya

jom kawan2 saya bawak jalan2 naik motor....


cikman bersama jam dan cermin mata raksaksa dia

romeo xsaya?

ustaz muhammad iman danial

gambar ni ditangkap ketika ustaz muhammad iman danial sedang menjadi imam ketika saya sembahyang maghrib...abaikan ustaz yang tak pakai baju tu yer..alahai xkusyuk mama sembanhyang cikman oi..aper2pun saya syukur dan gembira tengok dia sembahyang..semoga dia menjadi insan yang berguna n baik..jgn ikut cam mama yer..he he


anak saya dah besar..dah boleh jadi imam saya lagi


ngan abah diapun dia jadi imam

Tuesday, October 12, 2010

raya ahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaa

well ni raya pertama aku kat bpp...rindu giler kat nuklear..tapi past is past kan..life must go on..cewah..ayat xtahan..layan jerlah suasana raya kat ofis aku....sambutan raya di seksyen proses bahagian pinjaman perumahan..memng meriah giler n aku kekenyangan yang teramat.


















bergambar bersama makan adalah perkara wajib yer...gambar di bawah adalah bersama geng2 dihujung seksyen proses..ops sorang jer lain jantina...haha

im back....


haha....im back.........erm...aduh sudah habis tahun baru kembali ke dunia berblog...erm...plese some one help me...saya tak tahu camna nak edit blog saya...