AkU DaN dUnIaKu

FiZaSyAmImAn

Search This Blog

Followers

Thursday, March 10, 2011

report adalah sebahagian hidup saya...

salam...ewah baru first time hari ini saya mulakan coretan saya dengan salam..hu hu..ok saya nak tanya korag semua korang semua biler dah kahwin nak p kejer..balik kejer or p mana2 kena report x kat makabh...hehe saya sampai sekarang walaupun dah kahwin wajib tau utk bagitau..dulu sebelum kahwin memang makabah saya train camtu...lps kahwin hari pertama makabah xcall saya..so saya rasa macam lain sangat cz aktivit seharian saya xmacam selalu..so sya pun call makabah saya tanya kenapa xmesej saya...saya merajuk and sampai sekarang ia dah jadi rutin harian saya..p kejer sampai ofis mesej atau call kat makabah bagitau saya dah sampai....then balik ofis pun camtu..hari sabtu ahad setiap pagi n petang....kat husbang saya memang dah di train oleh cik husband utk hantar report sejak dari couple lagi...walaupun ramai yang kata saya anak manja tapi tulah hakikatnyer..saya bukan manja tapi saya sangat suka keadaan ni dan sikitpun saya xrasa terbeban..sekurang2 nyer saya tahu makabah saya ok cz saya dok jauh...tenang cikit hati saya kan....ops tu jer nak cakap ...xder idea tapi masih nak kongsi dalam blog ni tentang saya...adiossssssssss