AkU DaN dUnIaKu

FiZaSyAmImAn

Search This Blog

Followers

Sunday, March 6, 2011

harta karun tu muhammad iman danial yang punyer

ingat xlagi yang saya mencari harta karun yang tak jumpa2...(susu dah)..dah dijumpai ok...so apalagi rembatlah 3 paket utk stok bulan ni....patutlah kehabisan stok rupa2nyer tukar packaging ok....nilah rupanyer...so susu itu ahmad albab yang punyer ok...

ohw no berat sudah berkurangan dari 1kg ke 900gram..knp?????

anak saya paggil diri dia sekarang iman nel ok for(muhammad iman danial)


main masak2

biler sebut main masak2 ni teringat zaman kecik2 dulukan...main masak2lah,main kawin2lah(ni saya suka ok),main cikgu2lah....ho ho...ok berbalik pada isu sebenarnyer saya sebagai chef fiza n chef syam(my hubby) telah memasak utk our engngmnt anvsry...haha...so layankan gambar kat bawah ok....muahh...


ops thnks pada resepi kek batik yang saya search kat yahoo...

chef hisyam the bestlah