AkU DaN dUnIaKu

FiZaSyAmImAn

Search This Blog

Followers

Sunday, April 3, 2011

makeover kedua......


huhu..sebenarnyer xder idea aper nak tulis arini...tp still ingin kongsi sesuatu ngan kawan2...erm...saya n en suami telah meng makeover rumah sekali lagi....tapi just tukar sofa jer kerana sofa lama dah uzur....cakap pasal rumah mula2 saya n en suami ke kedai lain di bangi n berkenan satu sofa ni..memng cantiklah...macam kat rumah orang kaya2 beb..tapi harga xlah beribu2pun..just rm1700...so dengan laju nyer kami bayar duit booked rm50 ok cz owner kedai kater xper boleh bagi balik kalau xjadi ambil..then merayau2 lagi kat kajang...jumpa satu saofa ni...xlah secantik sofa yang pertama jumpa td but lebih save n besar so kamipun comfirmlah ambil sofa kdua ni.. n bayar rm1700 with rak tv n percuma meja sisi....so sofa nilah yang kami akan pakai sehingga rosak ok......layan


ni macam dah ok



ni plak macam xok..huhu


2 comments:

angahjamal said...

cantik la sofa tue...berapa weh? aku nk beli sofa baru...laki tak bg...hu3....

FiZaSyAmImAn 190200 said...

ho ho...rm1300 jer....sofa lama dah uzur sangat..cam dah duduk atas kayu....tapi biler letak sofa baru cam rumah kosong sangat...xsuka......sofa yang pertama tengok memnag cun...siap ader mutiara tiruan lagi..ho ho